[MF] [Iphone Apps] [Cracked] nciku 中文 – Từ điển Trung – Anh; Anh – Trung cho Iphone

0
1878

* $4.99
* Category: Education
* Updated: Feb 12, 2010
* Current Version: 2.0
* 54.4 MB
* Cracked by heaveniphoneteam

Loading...

Giới thiệu: Cũng như mình, các bạn học tiếng Trung chắc không ai không biết đến website www.nciku.com. Đây là một website hỗ trợ học tiếng Trung rất tốt, cho phép các bạn “vẽ chữ” để từ đó tìm ra chính xác chữ các bạn muốn tra và pinyin của chữ đó.
Hiện nay Beijing DFHL Company đã cho ra đời app NCIKU dành cho iPhone, hỗ trợ tra cứu cho các bạn học tiếng Trung.

Description

The nciku Chinese dictionary includes a selection of 76,000 Chinese and 16,000 English entries from the popular nciku.com online dictionary and language learning website.

[MF] [Iphone Apps] [Cracked] nciku 中文 - Từ điển Trung - Anh; Anh - Trung cho Iphone[MF] [Iphone Apps] [Cracked] nciku 中文 - Từ điển Trung - Anh; Anh - Trung cho Iphone

[MF] [Iphone Apps] [Cracked] nciku 中文 - Từ điển Trung - Anh; Anh - Trung cho Iphone[MF] [Iphone Apps] [Cracked] nciku 中文 - Từ điển Trung - Anh; Anh - Trung cho Iphone[MF] [Iphone Apps] [Cracked] nciku 中文 - Từ điển Trung - Anh; Anh - Trung cho Iphone

Loading...

What’s New in Version 2.0

Added Chinese-English dictionary content, with 76,000 entries, 96,000 definitions and 50,000 bilingual examples. Thanks for supporting nciku, and please look forward to more improvements in the future!

Link Mediafire:

http://www.mediafire.com/?vmwz0jmztmm

Loading...